DuList IN

VEČERAS U STUDENTSKOM DOMU Aukcija udruge ‘Tata je tata’ za stipendiranje učenika i studenata

aukcija tata je tata2
Humanitarna udruga ‘Tata je tata Dubrovnik’ organizira drugu humanitarnu a(u)kciju večeras u Studentskom domu s početkom u 18 sati. Aukcija se održava za stipendiranje učenika i studenata u teškom socioekonomskom statusu.

-Dragi prijatelji, podržite nas u akciji za stipendiranje učenika i studenata u teškoj socioekonomskoj situaciji… Nakon što su nam svoje umjetničke radove lani donirali dubrovački umjetnici, ove godine nesebično su to učinile naše poznate dubrovačke i za Dubrovnik vezane umjetnice – napisali su iz Udruge Tata je Tata.

Zahvaljuju velikim umjetnicama i plemenitim ženama Leni Kramarić, Nikolini Šimunović, Katarini Ivanišin, Ivani Selmani, Jasmini Runje, Antoniji Rusković Radonić, Aidi Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Ivi Laterzi Obuljen, Dubravki Tullio, Romani Milutin Fabris, Ivoni Šimunović i Katarini Alamat Kusijanović na donaciji njihovih radova, a za koje će se danas licitirati. Djela za koja će se licitirati izvedena su u različitim likovnim tehnikama, a licitaciju će voditi novinarka i voditeljica Suzi Sokol.

-Humanitarna udruga ‘Tata je Tata’ za jedan od svojih prioritetnih postavljenih ciljeva imala je stvaranje fonda za stipendiranje djece koji su ostali bez roditelja, ili su se našli u teškoj životnoj situaciji. To nam je i uspjelo isključivo zbog pomoći umjetnika, zaljubljenika u umjetnost i svih donatora velikih srca. Ne sumnjamo zato kako će se ova priča uspješno nastaviti i ove godine, a da ćemo je već iduće ponosno zvati tradicionalnom humanitarnom aukcijom. Ostvarimo snove onima koji nas trebaju najviše. Pomognimo djeci i vodimo ih rukom dobrote i ljubavi kroz život. Hvala vam dobri ljudi, hvala za plemenitost – istaknuli su.

Svatko tko želi biti dijelom ove priče i htio bi pomoći, a na aukciju je spriječen doći, svoju donaciju može uplatiti na račun posebno otvoren za fond za stipendije – HR0523900011500267062.

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist