Aktualno

[FOTO/VIDEO] PETI JUST DUBROVNIK Ultimativni ljetni vodič opet u Gradu!

[FOTO/VIDEO] PETI JUST DUBROVNIK Ultimativni ljetni vodič opet u Gradu!

DuList s ponosom predstavlja peto izdanje Just Dubrovnik Summer Edition, specijaliziranog magazina na engleskom jeziku za sve posjetitelje grada, ali i sve sudionike u turizmu, najvažnijoj grani gospodarstva našeg kraja.

Naša svjetski popularna platforma Just Dubrovnik važan je segment upoznavanja gostiju Dubrovnika s ljepotama grada, svakodnevnom dinamikom života, ali i najvažnijih gradskih vijesti. Stoga, peta godina ukoričenog ‘ritma grada’ kroz specijalizirano tiskano izdanje – luksuzni vodič kroz ljeto i život u gradu – možda je mala, ali nama jako važna obljetnica te čini naš mali vrijedni tim još ponosnijima na vlastite uspjehe.

Mnoštvo priča
U Just Dubrovnik Summer Edition V/2022 možete pronaći mnoštvo priča – vodimo vas kroz najpopularnije ture po lokacijama o kojima brine Društvo prijatelja dubrovačke starine, za vas smo ‘testirali’ savršenu novu ponudu brojnih restorana Dubrovnika i okolice, posjetili luksuzne smještajne jedinice, probali najukusnije sladolede, koktele i kolače… Razgovarali smo s Biancom Nobilo, CNNovom uzdanicom porijeklom s Korčule, zapisali ‘dva slova’ o najvažnijim sportskim natjecanjima Grada, otkrivali s vodičima i fotografima skrivene kutke u Zidinama i predstavili skrivene rajeve na zemlji… Novo, peto izdanje Just Dubrovnika ovog je četvrtka bilo glavna zvijezda na Stardunu, a dijelili smo ga turistima, posjetiteljima, prolaznicima…

Magazin će se distribuirati, između ostalog, u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika, popularnim okupljalištima, kulturnim institucijama, ugostiteljskim objektima, a dostupan je i svim turistima na terminalu dolazaka u Zračnoj luci Dubrovnik. Svi vlasnici apartmana, ugostiteljskih objekata i ostali dionici turizma svoje besplatne primjerke mogu preuzeti u redakciji DuLista pozivom na broj 020/350-670 ili slanjem e-maila na adresu info@dulist.hr.

Just Dubrovnik Summer Edition, kao i web stranica justdubrovnik.com savršena je platforma za prezentaciju vaše ponude, usluge ili proizvoda. Plasiranjem vaše ponude na našem portalu, na engleskom jeziku, dobivate znatno širi reach među strancima, vama odabranom ciljanom publikom. Javite nam se na info@justdubrovnik.com ili marketing@dulist.hr i budite dio svjetske priče našeg grada.

MNJB

[FOTO/VIDEO] PETI JUST DUBROVNIK Ultimativni ljetni vodič opet u Gradu!

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist