DuList IN

[FOTO] VEČER ZA PAMĆENJE Na humanitarnoj reviji Ivy designa prikupljeno više od 1300 eura

Večer za pamćenje – tako je naša sugrađanka Ivona Milošević opisala prvu reviju svog brenda ‘Ivy design’ koja je ove subote upriličena u prepunom Love baru. Revija je humanitarnog karaktera, a kako nam je potvrdila dubrovačka dizajnerica, prikupljeno je 1332,30 eura koji će se donirati Udruzi za Down sindrom Dubrovačko – neretvanske županije.

-Za mene je to bila večer koja će se zasigurno dugo pamtiti. Dubrovčani su pokazali veliko srce i susretljivost. Uspjeli smo organizirati događaj koji je bio u izvrsnoj atmosferi. Predstavljeni su modeli i za žene i za muškarce. Bio je tu i Plesni studio Lazareti, hrane, pića i dobre zabave,  rekla je Milošević za DuList. Humanitarnoj priči odazvali su se brojni sugrađani, a neki od njih okušali su se i u ulozi modela.

– Sve skupa večer za pamćenje i doista od srca hvala svima koji su bili dio ove priče. Planova za dalje naravno ima. Svakako ću se nastaviti baviti modom, ići će to u istom smjeru. Voljela bih putovati i upoznavati modu tako da se svakako u budućnosti vidim u svojim kreacijama, zaključila je.

 

 

Foto: Ivy Design/Nikša Raguž Lučić

Pročitajte još

[FOTO] DOMJENAK ZL RUĐER BOŠKOVIĆ Posebne zahvale dobili Ivana Mandurić i Ivo Pušić

Dulist

Vukina foto priča – Zanzibar

Dulist

[FOTO/VIDEO] Matko i Brane zagrijali atmosferu na Vojnoviću

Dulist