DuList IN

FOTO Šteta dobrog koncerta

FOTO Šteta dobrog koncerta

Obožavatelji rap grupe Elemental nisu večeras dobili ono što su platili. Naime, koncert Zagrepčana sudeći prema odazivu bio je poprilično čekan,( od njihova posljednjeg nastupa u Cavtatu na otvorenom), a Remi i ekipa nastup su otvorili nekim starim hitovima

poput 'Priroda i društvo', 'Romantikom', ali i nekim stvarima poput 'Bolji si', s novog albuma 'U redu je' koji se tek treba afirmirati kod publike. No večerašnji nastup nije im pomogao u tome, a obilježilo ga je katastrofalno (ne)usklađeno ozvučenje zbog kojeg je nakon nekog vremena više publike Elemental slušalo iz otvorene lađe do one u kojoj je bio sam koncert.

 Loših zvučnih uvjeta na koncertima svugdje uvijek je bilo, i uvijek će biti, no ovo je ipak bila jedna druga kategorija. Na trenutke je bilo teško raspoznati i koja je pjesma, a kamoli riječi, a osipanje publike primijetili su i sami izvođači koji su u jednom navratu 'kroz smijeh' pitali čak i'čujemo li se', te također kroz šalu upozorili publiku kako će ipak  morati doma sa zujanjem u ušima.

Najvjerniji su ipak ostali ispred bine, a jesu li dobili iz koncerta za koji su ulaz platili 70 kuna ono što su htjeli, znaju samo oni dok će drugi dio publike, onaj koji je otišao i prije kraja koncerta svoju priliku za poslušati Elemental morati dočekati neki drugi put. Za sinoćnji nastup jednostavno – šteta dobrog koncerta.

No, pronađite se u našoj fotogaleriji ako ste bili na koncertu…
 

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist