SportUrednički izbor

[FOTO] SPEKTAKL NA BAZENU Svečano otvoren rekordni Tomo Tournament!

[FOTO] SPEKTAKL NA BAZENU Svečano otvoren rekordni Tomo Tournament!

Svečano je otvoren vaterpolski turnir za mlade ‘Tomo Tournament’! Međunarodni turnir u svom 12. izdanju okuplja preko tisuću natjecatelja iz 13 zemalja te rekordnih 66 ekipa. U sedam dana turnira na bazenu u Gružu odigrat će se čak 226 utakmica!

Brojni natjecatelji i navijači ovog utorka ispunili su gruški bazen prilikom otvorenja kojeg su obilježili svjetlosni spektakl i plesni nastupi. Sve prisutne u ime Grada Dubrovnika pozdravila je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić. Državni tajnik Josip Pavić, nekadašnji vaterpolski reprezentativac, proglasio je turnir otvorenim.

Mali vaterpolisti će se natjecati u dvije tradicionalne kategorije. U turniru do 12 godina snage će odmjeriti 26 momčadi, dok će se 40 momčadi natjecati u turniru do 14 godina.

Podsjetimo, turnir je započeo ovog ponedjeljka. Prvi dan turnira naši Jugaši u kategoriji od 12 godina igrali su protiv kluba PRO Recco i slavili 13:2, a u kategoriji od 14 godina igrali su protiv kluba Rapid Bucuresti i slavili 11:1. Svi susreti mogu se pratiti putem live streama i live scoringa na službenim stranicama turnira.

 

Foto Ivan Pozniak

 

 

Pročitajte još

Bulić, Oberan, Pavić i Šutalo na Europskom judo prvenstvu!

Dulist

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist