Zanimljivosti

FOTO: Riviera uplovila u Dubrovnik

Novi brod kompanije Oceania Cruises “Riviera” uplovio je danas u Luku Gruž.

Riviera je novi brod izgrađen u brodogradilištu Fincantier¨s Sestri Ponente u Italiji, a kršen je u svibnju u Monte Carlu. Brod je u vlasništvu kompanije Oceania Cruises koja je dio Prestige Cruise Holdings. Brod ima 66084 BT, 239 dužna metra, 15 paluba, a kapacitet mu je 1258 putnika, uz 800 članova posade.

Pored Riviere ova kompanija posjeduje brodove Marinu i Regattu koji također uplovljavaju u Dubrovnik. Ove godine Dubrovnik očekuje 9 uplovljavanja Riviere, 3 Regatte i 2 Marine, sa ukupno 15 000 putnika koji će posjetiti Dubrovnik. Povodom uplovljavanja, brod su posjetili predstavnici Grada i Županjie u pratnji dubrovačkih  novinara. Goste je dočekao kapetan Luca Manzi kojemu ovo nije prvo uplovljavanje u Dubrovnik:

– Prvi put sam bio u Dubrovniku 2002., ali danas sam prvi put sa ovim brodom. Danas mogu reći da ste mnogo organiziraniji nego tada. Mi smo krenuli iz Venecije prije 2 dana, idemo također u Kotor, Grčku i Italiju. – istaknuo je kapetan Manzi.

Nakon razmjene darova, krenuo je obilazak broda Riviera. Više pogledajte na našim fotografijama. 

Pročitajte još

NOĆNI KLUB NA PRODAJU La Bombonera na tržištu za 1,6 milijuna eura

Dulist

BAJKOVITI PRIZORI Lazar Badanjac i Lukša Lukšić na najvišoj točki Hrvatske!

Dulist

Prošlo je 120 godina od postavljanja Bukovčeve kompozicije na strop teatra

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija