Aktualno

FOTO Položeni vijenci u čast svim stradalima u Domovinskom ratu

FOTO Položeni vijenci u čast svim stradalima u Domovinskom ratu

Uoči blagdana Svih Svetih i Dušnog dana zapaljene su svijeće i položeni vijenci u čast svim stradalima u Domovinskom ratu kod Spomen križa na groblju Boninovo.

Vijence su položili i svijeće zapalili gradonačelnik Andro Vlahušić, zamjenik Željko Raguž i predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković, te župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima. Počast su odali i predstojnik Ureda državne uprave u Dubrovniku Baldo Pušić sa suradnicima kao izaslanik Ministarstva branitelja Republike Hrvatske, izaslanstva Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva oružanih snaga Republike Hrvatske, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Udruge hrvatski domobran Dubrovnik i Županijskog odbora HDZ-a.

Poginulim i umrlim pripadnicima Civilne zaštite, vatrogaštva i Službe motrenja i obavješćivanja poklonili su se i predstavnici Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik. Vijenci su položeni i na Domobranskom groblju u Gospinu polju.

Misa zadušnica za sve poginule u Domovinskom ratu služit će se u ponedjeljak 2. studenoga 2015. u 18,00 sati u dubrovačkoj Katedrali.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist