Aktualno

[FOTO] POHEART FACTORY Otvoren i drugi dio završne izložbe

U umjetničkom atelijeru PopHeart Factory u srijedu 13. rujna otvoren je drugi dio završne izložbe Ljetne škole crtanja i slikanja za djecu školskog uzrasta. Naime, tijekom srpnja i kolovoza čak 76-oro mališana dobi od 7 do 14 godina na lokacijama u PopHeart Factoryju i Galeriji Flora, pod vodstvom akademskih slikarica Ivane Miloglav i Josipe Vlašić, razvijalo je svoj likovni izričaj kroz različite likovne tehnike i teme. Ovom prilikom okupljenom mnoštvu roditelja, braće, sestara, bake i djedova pokazali su najbolje radove.

– S otvaranjem drugog dijela završne izložbe završili smo ovogodišnje izdanje Ljetne škole u PopHeart Factoryju. Uživali smo u svakom danu – crtali, slikali i igrali se. Odaziv djece zaista je bio velik što nas je osobito razveselilo jer je lijepo vidjeti koliko naši najmlađi vole likovno izražavanje – poručila je Miloglav, ujedno kreativna voditeljica ove tvornice kreativnosti na adresi Vukovarska 24.

Na otvaranju polaznicima su dodijeljene i zaslužene diplome, a posebna zahvalnica za volontiranje uručena je Dori Čičak, učenici Gimnazije Dubrovnik. Izložba se može razgledati još sutra i u petak od 16 do 20 sati.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA U utorak privremeno zauzet dio Ulice dr. Ante Starčevića

Dulist

POLICIJA TREBA POMOĆ Iznajmljivači javite ako vam se nisu pojavili gosti!

Dulist

U UTORAK Cesta u Šumetu zatvorena za promet

Dulist