Aktualno

[FOTO] POHEART FACTORY Otvoren i drugi dio završne izložbe

izlozba polaznika ljetne skole popheart factory 13

U umjetničkom atelijeru PopHeart Factory u srijedu 13. rujna otvoren je drugi dio završne izložbe Ljetne škole crtanja i slikanja za djecu školskog uzrasta. Naime, tijekom srpnja i kolovoza čak 76-oro mališana dobi od 7 do 14 godina na lokacijama u PopHeart Factoryju i Galeriji Flora, pod vodstvom akademskih slikarica Ivane Miloglav i Josipe Vlašić, razvijalo je svoj likovni izričaj kroz različite likovne tehnike i teme. Ovom prilikom okupljenom mnoštvu roditelja, braće, sestara, bake i djedova pokazali su najbolje radove.

– S otvaranjem drugog dijela završne izložbe završili smo ovogodišnje izdanje Ljetne škole u PopHeart Factoryju. Uživali smo u svakom danu – crtali, slikali i igrali se. Odaziv djece zaista je bio velik što nas je osobito razveselilo jer je lijepo vidjeti koliko naši najmlađi vole likovno izražavanje – poručila je Miloglav, ujedno kreativna voditeljica ove tvornice kreativnosti na adresi Vukovarska 24.

Banner 300x250 DU 1

Na otvaranju polaznicima su dodijeljene i zaslužene diplome, a posebna zahvalnica za volontiranje uručena je Dori Čičak, učenici Gimnazije Dubrovnik. Izložba se može razgledati još sutra i u petak od 16 do 20 sati.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist