Aktualno

FOTO Počeo je vaterpolski turnir ‘Tomo Tournament’

Krenulo je jedanaesto izdanje među­narodnog vaterpolskog turnira Tomo Tournament koji se održava od 11. do 16. travnja 2023. godine. Dubrovnik će ponovno ugostiti velik broj momčadi iz cijele Europe u dvije kategorije: djeca do 12 godina (U-12) i djeca do 14 godina (U-14). Bazen u Gružu doma­ćin je turnira na kojem snage odmjeravaju dječaci i djevojčice iz 63 kluba. U kategoriji U-12 natječe se 24 ekipe, a u kategoriji U-14 39 ekipa.

— Ne da sam zadovoljan, nego moram biti prezadovoljan i moramo biti svi presretni što Tomo i dalje iza­ziva tako veliki interes. Ove godine smo postigli rekorde, mislili smo lani da ne može više i bolje, ali ove godine imamo još 20 ekipa više. Sveukupno imamo 63 ekipe, a ne 64 jer nam je jedna ekipa, nažalost, zbog problema u transportu otkazala neposredno pred početak turnira. Preko tisuću djece će nastupiti u bazenu u Gružu, tako da ne možemo biti sretniji – naglasio je predsjednik organizacijskog odbora Srđan Gavranić i objasnio što ovako impresivan Tomo Tournament znači za Dubrovnik.

Foto Zvonimir Pandža

Pročitajte još

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

STIGLI REZULTATI Prvo ovogodišnje ispitivanje kakvoće mora na plažama

Dulist

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija