DuList IN

FOTO Petar Grašo i Opća Opasnost zagrijali Dubrovčane

graso opca opasnost 21

Prve večeri programa Dočeka Nove godine na Stradunu su nastupili popularni splitski pjevač Petar Grašo te slavonske rock snage Opća Opasnost.

Oni su niskom svojih hitova pop i rock glazbe svakako napravili pravu atmosferu pred sutrašnji vrhunac.

Podsjetimo, program se nastavlja u subotu 31. prosinca, drugog dana programa Dočeka Nove godine, kada će od 10.30 sati Klapa Ragusa, Gradska glazba Dubrovnik i zbor Libertas pjesmom ispratiti Staru godinu, a od 11.55 sati uz tradicionalnu dubrovačku kolendu, cocktail show dubrovačkih barmena čut ćemo i čestitku gradonačelnika.
Pola sata nakon podneva uslijedit će Dječji doček Nove godine uz Jolu, glavnu zvijezdu dočeka, te Plesni studio Lazareti.

Sam program dočeka Nove godine na Stradunu počinje u 21.30 sati, a u 2017. godinu uvest će nas Doris Dragović, Jole te DJ Kameny, dok će od 18 sati u Uvali Lapad krenuti Dubrovački rock doček.

Podsjetimo, na Novu godinu točno u podne održat će se Novogodišnji koncert DSO-a uz kamenice i pjenušac, a navečer od 20.30 sati slijedi koncert klapa Iskon i Cambi. Također, u 14.30 sati održat će se i novogodišnja utrka DuRun10k.

Pročitajte još

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist