DuList IN

FOTO Otvoren je Beach bar Maredo

FOTO Otvoren je Beach bar Maredo

U samom srcu plaže u Uvali, uz zvukove house glazbe, otvorio se novi Beach bar Maredo.

Ovaj beach bar zvučnog imena, nastao je kao produžetak poznatog zagrebačkog restorana Maredo i El Toro, koji je odnedavno dobio Michelinovu preporuku, a donosi jedinstveno iskustvo koje će zadovoljiti svaku potrebu za opuštanjem i odmorom.

Beach bar Maredo je mjesto koje nudi modernu priču na plaži uz pogled na more i Grebena. Uživajte u spektakularnim sunset partyjima uz signature koktele. Središnji bar, okružen paravanima od bambusa, stvara intiman ugođaj, dok kabane pružaju privatnost i udobnost za potpuno opuštanje i prepuštanje ritmovima resident DJ-eva.

Možete se također prepustiti uživanju na ležaljkama uz more, dok pijuckate osvježavajuće smoothieje i prirodne sokove. Osim toga, Maredo nudi promotivne cijene koktela svaki dan od 17:00 do 18:00 sati koji će dodatno uljepšati vaša popodneva. Blizina uvale i mogućnost parkinga, čine Maredo još privlačnijim za sve goste, domaće i strance.

Posjetite Beach bar Maredo i prepustite se neodoljivim ljetnim ritmovima i opuštajućoj atmosferi koja će vas potpuno obuzeti.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist