DuList IN

FOTO Nina Badrić zabljesnula u Excelsioru

Zvijezde pod zvijezdama: Nina Badrić

Nina Badrić održala je ovog četvrtka koncert u sklopu desetog, jubilarnog izdanja programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’ u dubrovačkom Hotelu Excelsior, gdje je svojom pojavom i glasom oduševila sve prisutne.

– Nina se poput prave dive pojavila u dugoj bijeloj haljini te je svojim posebnim umjetničkim izričajem izmamila brojne uzdahe. Sinoćnji koncert bio je poseban jer je održan povodom otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara kada je veliko zadovoljstvo promatrati s terase hotela Excelsior spektakularni vatromet iznad vizura grada Dubrovnika – javljaju iz Jadranskih luksuznih hotela.

Jedinstveni izričaj glazbene dive svjetskog glasa u jedinstvenom ambijentu bio je očito pun pogodak, sudeći prema osmijesima u publici u kojoj su se, osim brojnih poznatih Dubrovčana, našli i gosti iz inozemstva.

Uz Ninine hitove publika je i zaplesala, a kada je započeo vatromet svi su s terase Hotela Excelsior s divljenjem promatrali bojama obasjani Grad.

Ljetni koncertni program ‘Zvijezde pod zvijezdama’ u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela slavi desetu godišnjicu održavanja. Ove godine ima i humanitarni karakter. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist