DuList IN

Najbolje hrvatske klape na Stradunu

Najbolje hrvatske klape

Klape se iz velikih dvorana 24. srpnja sele na najljepšu pozornicu – na Stradun! Tako ćemo slušati klape Cambi (K. Kambelovac), Maslina, Šufit i Rišpet koje će svojim vokalima ispuniti drevnu arhitekturu ove šetnice!

Spoj moćnih klapskih glasova i ambijenta Straduna prošle dvije godine pokazale su se idealnim. Svake godine ovaj koncert privlači sve veći broj zainteresiranih među kojima je i velik broj stranaca koje privuče specifičan zvuk.

Ovakav program organizatora Grada Dubrovnika, TZ grada Dubrovnika i Scardone polako prelazi u tradiciju koju pozdravljaju Dubrovčani i njihovi gosti. Interes za ovakav koncert pod zvjezdama je svake godine sve veći!

– Treću godinu za redom dolazimo na Stradun, nadam se da će ostati ona ugodna atmosfera, pored lijepog ambijenta. Bilo je lipo protekle dvije godine, svakako ne smijemo razočarati publiku koju smo navikli na izvrsnost. Oko repertoara će biti teško izabrati… publika bi htjela da im otpjevamo standarde… a jednako tako i ono novo. Nažalost nećemo moći sve, jer nije u pitanju samostalni koncert. Na sličnim mukama su i ostale klape. Koncert neće biti repriza… ali dio starih hitova jednostavno mora naći mjesta na koncertu.- rekao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

– Svaki dolazak u Dubrovnik je dubok i neponovljiv emotivni događaj. U svakom kamenu Dubrovačkom ispisana su sva tisućljetna događanja u Gradu, samo ih treba znati pročitati. I koncert klapa na Stradunu ostat će zapisan u njegovim porama i kako ne bi bili sretni što će barem jedan vers naše pjesme Hrvatske, Dalmatinske, Šibenske, odzvanjati u tom vječnom kamenu. Često se sjetim riječi irskog pisca Georgea Bernarda Shawa – Oni koje traže raj na zemlji trebaju doći vidjeti Dubrovnik. A zamislite koju čast božansku imamo mi koji ćemo pjesmom napojiti vrući kamen Dubrovački – rekao je Branko Bubica, klapa Maslina

Na najljepšoj hrvatskoj pozornici moći ćete čuti najpoznatije hitove ovih klapa – Od zipke do križa, Ne diraj moju ljubav, Da te mogu pismom zvati, Sunce mi od tebe dolazi i mnoge druge!

Ulaznice možete kupiti u Cafe bar Kiss (Mokošica), Cafe bar Giro (Tommy centar), Kavana Teatar cage bar Cele

Pročitajte još

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist

[VIDEO] PREDVIĐA JOJ SE OSCAR Izašao je trailer za film s Kate Winslet sniman u Kuparima!

Dulist

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist