Aktualno

FOTO Dubrovačke plaže prepune smeća

Potaknuta našom akcijom "Pokrenimo Gradsku upravu", naša čitateljica poslala nam je fotografije s kratkim komentarom na dubrovačke plaže koje su, kako čitateljica tvrdi, prepune smeća.

– Kako je danas pritisak medija jedan od najefikasnijih načina da se nešto promijeni u našem Gradu i državi, šaljem Vam jučerašnje fotografije – hrpe smeća pored hotela Libertas (izvan hotelskog/koncesijskog dijela). Znam da imamo puno većih problema, ali za riješiti ovaj i slične probleme potrebno je samo malo vremena i dobre volje od strane nadležnih službi. Na Presidentu, Dančama, pa čak i Lokrumu (Portoč) također često primijetim i skupim vrećicu smeća, ali za ovo na Libertasu ni dvije vreće ne bi bile dovoljne! – ističe čitateljica, koja svoj komentar završava riječima:

– Smatram da nije u redu da se gradske plaže ovako zapuste i ovaj problem je potrebno trajno riješiti – zaključila je čitateljica.

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija