Aktualno

Zaklane ovce, tete Mare izbjegla napad

Maru Kmetović, 66-godišnju stanovnicu Bosanke, u jutarnjim satima nedjelje, dok je čuvala koze, napala su dva psa. Žuti i crni. Gospođa Mare uspjela se snaći.

Pse je uspjela otjerati – kamenjima.

No, na meti životinja u popodnevnim satima istog dana našle su se i ovce Luka Paskojevića. Zaklano mu je u dva dana cijelo stado, ostao mu je samo ovan. Paskojević pretpostavlja kako je riječ o istim psima koju su ujutro napali Maru Kmetović, jer kaže na Bosanci nikad nije bilo vukova.

Ipak, napad nitko nije vidio pa se okolnosti događaja još moraju utvrditi. A još prije nekoliko dana Paskojević je našao prvu zaklanu ovcu, no to nije prijavio. Ovaj nedjeljni napad prijavio je policiji, koja je izašla na teren, a još se čeka dolazak lovnog inspektora.
 

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija