DuList IN

[FOTO] DUBFIRE U REVELINU Domaći i strani gosti oduševljeni melodic techno setom

Američki producent iranskih korijena Dubfire, nastupio je u Revelinu u ponedjeljak 10. srpnja te oduševio publiku svojim melodic techno setom.

Poznati dubrovački klub ubrzo se napunio domaćim i stranim gostima koji su uživali u poznatom klubu koji je nedavno proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema ljestvici DJ Maga.

Prije početka solo karijere, Dubfire je činio polovicu producentskog dvojca Deep Dish poznatom po progressive house zvuku. Prije 15 godina najavio je pokretanje svoje nove diskografske kuće, Science + Technology Digital Audio u kojoj je izdao niz izvanrednih singlova, od kojih su dva završila na listi Top 10 singlova na popularnoj ljestvici 100 Most Charted Records 2007., a godinu nakon ga je DJ Magazine proglasio najboljim DJ-em godine. Objavio je mikseve za Mixmag, Essential Mix BBC Radio 1 i DJ Magazine, a proteklih godina je koproducirao singlove s britanskom grupom elektroničke glazbe Underworld, izdao kompilaciju s Loco Diceom te surađivao na brojnim projektima na sceni elektroničke glazbe.

Foto: Emil Varga

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] STIŽE NAM ADVENT Na Stradunu užurbane pripreme za Zimski festival

Dulist

[FOTO] STUDENTSKI UTORAK ‘Diktatori’ rasplesali i oduševili!

Dulist

BRAVO SVI! Maja, Mirko i ekipa prikupili gotovo 20 tisuća eura u humanitarnoj akciji

Dulist