DuList IN

FOTO Bili smo na radionici izrade krafena gastro blogerice ‘Janjolinke’

FOTO Bili smo na radionici izrade krafena gastro blogerice 'Janjolinke'

Gastro blogerica Janja Benić, koju svi znamo kao ‘Janjolinka’, stigla je u Grad! Razlog tomu su radionice, a na kojima svi polaznici mogu saznati kako se izrađuju njeni, trenutno najpoznatiji krafeni, možemo reći – u državi. Prva radionica održala se u subotu, u Konobi Veranda gdje su sve prisutne ugostili simpatični vlasnici Maja i Mirko Andrić.

Riječ je, točnije, o radionici izrade krafena s klasičnim kvascem s hladnom fermentacijom. Svi su naučili sve korake u izradi krafena – od pripreme tijesta, oblikovanja, prženja i punjenja kremom od vanilije, a kao bonus su dobili i recept od ‘Male Trube’ za punjenje za Baileys kremu.

-Ovo je moja prva radionica u Dubrovniku i okupio se veliki broj ljudi. Ugodno sam iznenađena što sam uspjela popuniti dvije radionice! Sretna sam što sam tu. Veranda, odnosno Maja i Mirko su odlični domaćini. Baš sam im zahvalna na tome kako su nas lijepo ugostili i koliko se odlično brinu o nama. Sigurno sam da ću opet doći, tijekom sezone, kako bih probala ono što oni spremaju – rekla je Benić.

-Prezadovoljni smo i sretni što je Janja došla u Dubrovnik i što smo mogli u Verandi organizirati jednu ovakvu radionicu. Radujemo se ovakvim budućim suradnjama i kreativnim radionicama – istaknula je Maja Andrić.

Druga radionica održat će se u ponedjeljak, 14. ožujka na istoj lokaciji.

Pročitajte još

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist

[FOTO] Zadrani će dugo pamtiti koncert dubrovačkog benda Embassy 516

Dulist.hr