Aktualno

FB: Dan bojkotiranja svih Konzumovih proizvoda

Novim Facebook eventom pod nazivom „07. 11. 2012. Dan bojkotiranja svih konzuma u RH“ pozivaju se građani na jednodnevno simbolično ne-kupovanje Konzumovih proizvoda.

Organizatori se nadaju kako će bojkot postati navika građana Hrvatske, koji ne znaju da kupovinom u Konzumovim prodavaonicama uništavaju malog čovjeka. – Todorić je najveći neplatiša u državi, uništio je mnoge male privatnike, obrtnike i seljake svojim neplaćanjem i smišljenom "nestašicom" mesa, pa on kao "osloboditelj" uskače i uvozi pokvareno meso iz drugih država koje ne zadovoljava zdravstvene uvjete, no kupio je kao što smo rekli uz medije i političare, i državni inspektorat i mnoge druge potkupljive gramzivce – u opisu grupe pišu organizatori akcije.

Sudjelovanje u akciji bojkota Konzuma potvrdilo je zasad preko dvije tisuće osoba, a broj iz sata u sat raste. Ovo nije prva građanska akcija protiv Todorića. Prije nekoliko mjeseci pokrenuta je grupa „Ne dajem pare Todoriću“ koja i dalje aktivno poziva na bojkot Konzumovih proizvoda.

Pročitajte još

ZELENA AKCIJA Razvoj golf nas želi ugasiti iscrpljivanjem sudskim postupcima i kaznom od 200 tisuća kuna

Dulist

Pročitajte tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Dulist

OTVORENO PISMO SVEUČILIŠTU Ivo Lučić: Znanost bez etike otvara širom prostor šarlatanima i teorijama zavjere

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija