Aktualno

FB: Dan bojkotiranja svih Konzumovih proizvoda

FB: Dan bojkotiranja svih Konzumovih proizvoda

Novim Facebook eventom pod nazivom „07. 11. 2012. Dan bojkotiranja svih konzuma u RH“ pozivaju se građani na jednodnevno simbolično ne-kupovanje Konzumovih proizvoda.

Organizatori se nadaju kako će bojkot postati navika građana Hrvatske, koji ne znaju da kupovinom u Konzumovim prodavaonicama uništavaju malog čovjeka. – Todorić je najveći neplatiša u državi, uništio je mnoge male privatnike, obrtnike i seljake svojim neplaćanjem i smišljenom "nestašicom" mesa, pa on kao "osloboditelj" uskače i uvozi pokvareno meso iz drugih država koje ne zadovoljava zdravstvene uvjete, no kupio je kao što smo rekli uz medije i političare, i državni inspektorat i mnoge druge potkupljive gramzivce – u opisu grupe pišu organizatori akcije.

Sudjelovanje u akciji bojkota Konzuma potvrdilo je zasad preko dvije tisuće osoba, a broj iz sata u sat raste. Ovo nije prva građanska akcija protiv Todorića. Prije nekoliko mjeseci pokrenuta je grupa „Ne dajem pare Todoriću“ koja i dalje aktivno poziva na bojkot Konzumovih proizvoda.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist