DuList IN

Evo tko je spravio najbolje šporke makarule!

Evo tko je spravio najbolje šporke makarule!

Na Stradunu se održao najslasniji dio Dubrovačkog karnevala – Maškarani kompeticijun u spravljanju šporkijeh makarula. Najukusnije je spravio Valamar!

U natjecanju ispred Luže sudjelovale su dubrovačke hotelske kuće i restorani. Uz Valamar, sudjelovali su Jadranski Luksuzni hoteli, Rixos Premium Dubrovnik, Hilton Imperial Dubrovnik, Royal Resort Dubrovnik, Gradska kavana Arsenal, Sunset Beach, Akademis Academia, restorani Bistro49, Dundo Maroje, Dalmatino i Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.

O tome tko je spremio najukusnije šporke makarule odlučivao je stručni žiri u sastavu: Katija Pašeta, Mirna Sentić i Đani Banovac.

U jelima, koja su besplatno dijelili natjecatelji, osim žirija, uživali su građani i posjetitelji, a organizatori Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika osigurali su svima i po žmuo vina i krafen.

Evo tko je spravio najbolje šporke makarule! Evo tko je spravio najbolje šporke makarule! Evo tko je spravio najbolje šporke makarule! Evo tko je spravio najbolje šporke makarule!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist