DuList IN

KONOVIZIJA 2023 U SLIKAMA Svi su bili sjajni, Stela Metković ‘pomela’ s legendarnim hitom Josipe Lisac

KONOVIZIJA 2023 U SLIKAMA Svi su bili sjajni, Stela Metković 'pomela' s legendarnim hitom Josipe Lisac

Ti si genije! Čudo prirode! Sve na svijetu znaš, i majstor si za sve! Ti si genije kojeg volim ja, čudo ovog stoljeća, moj supermen iz sna!

Iza nas je šesta Konovizija, nakon (pre)duge pauze ponovo pred publikom. Dvorana Hotela Croatia bila je prepuna, a dobre energije nije nedostajalo. Petnaest umjeetnika je nastupilo, a glasovi su rekli – najbolja je natjecateljica Molunta Stela Metković, koja je otpjevala hit Josipe Lisac ‘Ti si genije’.

Nakon nekoliko godina nagovaranja, 30–godišnja Stela Metković, vodeći se svojim životnim motom ‘Budi hrabra’ odlučila je predstavljati svoj Molunat na Konoviziji. Kao jedna od rijetkih koji ostvare svoj dječji san sanjala je i na kraju dosanjala da postane kuharica, iako u ovom trenutku trenutno nezaposlena s adresom na Lopudu gdje je završila zbog ljubavi. Izuzetno kreativna i vesela kuharica, vrijeme osim u kuhinji voli provoditi crtajući i pjevajući, a svoje pjevačke sposobnosti do sada je demonstrirala većinom po karokama, ali je snimila i jednu zanimljivu duet obradu.

Bravo, Stela!

Inače, ova Konovizija bila je zaista u duhu osamdesetih, a to je potvrdio i legendarni Daniel Popović. Evo kako je bilo!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist