DuList IN

Najzabavniji dan Dubrovačkog karnevala kroz fotografije!

Najzabavniji dan Dubrovačkog karnevala kroz fotografije!

Ova subota je najzabavniji dan Dubrovačkog karnevala!

Niz raznolikih događaja obilježila su ovaj dan te označila vrhunac bogatog višednevnog programa Dubrovačkog karnevala.

Zabava na Stradunu počela je jutarnjim glazbenim i plesnim nastupima, a nastavila se kulinarskim natjecanjem. Mimohod Gradske glazbe Dubrovnik Stradunom je započeo prije 11 sati, a uslijedio je i nastup ispred crkve sv. Vlaha. Gradsku glazbu pratio je Linđo te nakon njih Plesni studio Lazareti. Za dobro raspoloženje u međuvremenu se pobrinuo DJ.

Uvertira je to bila u najslasniji dio Dubrovačkog karnevala – Maškarani kompeticijun u spravljanju šporkijeh makarula. U natjecanju u spravljanju najboljeg pjata ispred Luže sudjelovale su među ostalim dubrovačke hotelske kuće i restorani. U prostoru Luže održala se radionica izrade karnevalskih maski pod vodstvom Art studija Kantunić.

Subotnja zabava završava pravom karnevalskom poslasticom – maškaranim koncertom Dubrovačkog simfonijskog orkestra u Kazalištu Marina Držića te maškaranim partyjem uz glazbu uživo na taraci ispred teatra.

Ulaz na Maškarani koncert u Kazalištu Marina Držića je besplatan, uz ranije preuzete ulaznice na blagajni KMD-a. Na vama je samo da uzmete svoje karte, maškarate se po želji i dođete! Početak je u 20 sati. Nastupit će Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem Ivana Huta i uz goste Maju Grgić, Sebastijana Vukosavića i trubača Džemala Cakića. Njihov nastup će na taraci ispred teatra pratiti Mali Veljun – maškarani party uz živu glazbu s početkom u 21 sat.
Dubrovački karnevo završit će Ultimima u utorak, 21. veljače. Za zabavu je zadužena grupa Amadeus, a zbog preuređenja Gradske Kavane/restorana Arsenal, Ultimi će se prvi put održati u Studentskom domu. Pravi trenutak za pustiti mašti na volju i u novom prostoru isprobati nove maske.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist