Sport

EUROPEAN OPEN Ivana Šutalo do brončane medalje u Sofiji

Posljednjeg dana European Opena u Sofiji odličnih borbi nije manjkalo, a na redu su bile muške kategorije -81kg, -90kg, -100kg i +100kg odnosno ženske -70kg, -78kg, +78kg. Hrvatski predstavnici danas su bili: Josip Bulić (-90kg), Zlatko Kumrić (-100kg), Marko Kumrić (-100kg), Anđela Violić (-70kg), Ivana Maranić (+78kg), Helena Vuković (+78kg), Ivana Šutalo (+78kg), Tina Radić (+78kg).

U kategoriji preko 78kg do brončane medalje došla je i Ivana Šutalo (JK „Dubrovnik“) koja je porazila Francuskinju Lucile Dupin.

– Odlično, napokon prva medalja, da je mogu objesiti oko vrata nakon praktički tri godine. Jako sam zadovoljna današnjim radom, judom, sve u svemu mislim da se vraćam na stare staze i da će biti dobar početak sezone, poručila je Šutalo. Dubrovkinja je ranije upisala pobjede protiv Laure FUSEAU (FRA), Khrystyne Homan (UKR), a porazila ju je Stessie Bastareaud (FRA).

Nadomak medalje ostala je Anđela Violić (JK „Dubrovnik 1966“) u kategoriji -70kg, u borbi za broncu od nje je danas bila bolja Nataliia Chystiakova (UKR).

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist