Zanimljivosti

Emily Karlić treća na “Lektiri u slici”

Učenica Osnovne škole Lapad, Emily Karlić, osvojila je treće mjesto u konkurenciji četvrtih razreda na likovnom natječaju „Lektira u slici“.

Natječaj je organiziran pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Ukupno je pristiglo 1536 likovnih radova iz 137 osnovnih škola Republike Hrvatske.

Učenica i njezina mentorica, učiteljica Ivana Lučić, nazočile su otvorenju izložbe koja se održala 1. lipnja u prostorijama OŠ Vojnić (Karlovačka županija). Uz priznanja za osvojene rezultate i zahvalnice za sudjelovanje u natječaju, dodijeljene su i brojne nagrade različitih donatora.

U drugom dijelu programa, zajedno s ostalim nagrađenim učenicima i mentorima, pod stručnim vodstvom profesora povijesti i biologije sudjelovale su u obilasku Petrove gore, ornitološkog parka te Lovačkog doma Muljava.

S putovanja su se vratile pune ugodnih dojmova, zadovoljne organizacijom, dobrodošlicom i ljubaznošću domaćina, javljaju iz Lapadske škole.

Pročitajte još

Ugrijalo more, trk na plažu!

Dulist

[FOTO] KOROSANTE Ljepota vjere i tradicije na Lopudu

Dulist

OTVORENE PRIJAVE Ljetna škola crtanja za djecu školskog uzrasta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija