Zanimljivosti

Ekolozi Holy: Bojimo se za našu Omblu

Dubrovački ekolozi na čelu s Jadrankom Šimunović podržali su ministricu u ostavci Mirelu Holy, poručivši joj: Ne posustanite.

– Ekološke udruge Rijeke dubrovaške zaista cijene Vaš dosadašnji rad u radu Ministarstva okoliša i prirode RH, lijepo smo surađivali i uskoro Vas očekivali u Dubrovniku i Rijeci dubrovačkoj. Ne posustanite i nadamo se da ćemo ponovo zajedno rješavati aktualne ekološke probleme našeg Planeta.

Želimo Vam svako dobro i iskreno nam je žao i pomalo smo zatečeni jer tako ste lijepo započeli važne strateške eko – projekte za dobrobit Lijepe naše! Vjerujte, nakon Vaše ostavke bojimo se jako za našu rijeku Omblu, s obzirom da ste i Vi kao i naše ekološke udruge bile protiv gradnje HE Ombla u jedinstvenom eko-sustavu izvorišta Omble i Viline špilje – poručili su Mireli Holy dubrovački ekolozi na čelu s Jadrankom Šimunović, predsjednicom Zelenog foruma Rijeke dubrovačke.

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija