Zanimljivosti

Eko Omblići na Danima otvorenih vrata

Eko Omblići i Eko aktivisti Zelenog Sunca pozivaju sve na Dan otvorenih vrata udruga na lapadskoj šetnici u subotu, pod motom 'Zajedno za ljepši i bolji svijet'.

– Dođite svi u subotu u 8 ujutro u naš Eko centar Zeleno Sunce u Mokošici kada ćemo se dobrotom JP Libertas zaputiti grad. autobusom1B  u 8.15 put Grada. Na lapadsku šetnicu doći ćemo oko 9 sati kada ćemo zajedno sa ostalim udrugama na štandovima  predstaviti naše udruge Eko centar Zeleno Sunce i Eko-Omblići, koje djeluju  na području Mokošice i Rijeke dubrovačke. Sa sobom ponijeti uobičajeno i naravno veliki osmijeh za sve udruge koje će zajedno sudjelovati na ovoj hvalevrijednoj akciji. Na ovoj akciji usvojiti ćemo i našeg već 57. dupina Petka (po našoj Velikoj i Maloj Petki). Završetak akcije  Dana otvorenih vrata udruga  na lapadskoj šetnici je u 12 sati a povratak u Mokošicu oko 13,25. Dobrodošli svi! – poručuju Eko Omblići.
 

Pročitajte još

PRVI STREET ART PARK Provedite s umjetnicima jutro u Gružu i upoznajte se s njihovim radovima

Dulist

Večeras mjesec k’o bumbeta sjaji!

Dulist

Dubrovnik među 50 najljepših filmskih lokacija u svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija