Koronavirus u HrvatskojUrednički izbor

DVOJE IZ ŽUPE, JEDAN IZ DUBROVNIKA U županiji tri nova slučaja zaraze koronavirusom

DVOJE IZ ŽUPE, JEDAN IZ DUBROVNIKA U županiji tri nova slučaja zaraze koronavirusom

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 3 nova slučaja zaraze koronavirusom, a obrađeni su gotovo svi uzorci od petka, dok se rezultati jučerašnjih uzoraka očekuju tijekom večeri ili u ponedjeljak ujutro. Riječ je o muškoj osobi srednjih godina iz Župe dubrovačke koja je hospitalizirana, mlađoj ženskoj osobi iz Župe dubrovačke na kućnom liječenju koja se dovodi u vezu s istim okupljanjem u Zagrebu kao i jučer priopćenih 7 slučajeva te muškoj osobi srednjih godina iz Dubrovnika koja je također hospitalizirana.

Ukupno su hospitalizirane 3 osobe u OB Dubrovnik. Njihovi simptomi su teži s komorbiditetima. Od početka pandemije analizirano je ukupno 3995 uzorka.

U Dubrovačko-neratvanskoj županiji u samoizolaciji se nalazi 107 osoba. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 38 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

NAKON 22 GODINE Iliana Stojanović odlazi iz ‘Masline’, novi ravnatelj Božidar Šustić

Dulist