Politika

DUSTRA Željko Raguž predao potpise i predstavio listu za Gradsko vijeće

DUSTRA Željko Raguž predao potpise i predstavio listu za Gradsko vijeće

Danas je ispred zgrade suda Željko Raguž zajedno sa svojim zamjenicima predao prikupljene potpise potpore i predstavio listu za gradsko vijeće.

DUSTRA-in kandidat za gradonačelnika Raguž naglasio je kako su prikupili više potpisa nego što je bilo zadano, točnije njih 1300.

Na listi Dubrovačke stranke nalazi se 25 osoba među kojima su na drugom i trećem mjestu njegovi zamjenici Ivana Šepak i Rikardo Rossetti. Iza njih je Orhan Zubčević, predstavnik svih bošnjačkih zajednica na čelu SDA Hrvatske, a na petom mjestu je potpredsjednica stranke Marina Franić… Raguž smatra kako imaju dobru sastavljenu listu koja je obuhvatila sve kotare i gdje se nalaze i mladi i iskusni ljudi.

– Smatramo kako su ostale liste dobre, ali uvjereni smo kako je naša najbolja. Dosad smo vodili afirmativnu kampanju koju ćemo voditi narednih dvadesetak dana. Čestitamo i svim ostalim protukandidatima koji vode dobru i razvojnu kampanju gdje nema niskih udaraca – rekao je Raguž.

Nije htio prejudicirati po broja osvojenih mandata, no Raguž je istaknuo kako se bez njih neće moći sastaviti gradsko vijeće ‘što je svima jasno i što govore lijevi i desni’.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Ukinimo vinjete za Pile, a svim građanima omogućimo besplatan promet oko Grada

Dulist

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist