DuList IN

DULIST DARUJE ZA BOŽIĆ Vodimo vas na radionicu #volimvino sommelierke Ksenije Matić

DULIST DARUJE ZA BOŽIĆ Vodimo vas na radionicu #volimvino sommelierke Ksenije Matić

U današnjoj nagradnoj igri DuList vam daruje jedno mjesto na popularnim radionicama priznate dubrovačke sommelierke Ksenije Matić, WSET Level 3.

Ksenijina strast prema vinima započela je kao hobi. Ova dipl. ekonomistica menadžmenta RIT Croatia upisala je svoj prvi vinski tečaj 2012. godine, bez ikakvog prethodnog znanja o vinogradarstvu i vinarstvu. Nakon uspješno završene I. razine Hrvatskog Sommelier Kluba, Ksenija je odlučila nastaviti svoju edukaciju putem međunarodno priznate ustanove Wine and Spirits Education Trust (WSET) iz Londona. Trenutno posjeduje certifikat napredne razine (Level 3) te namjerava upisati diplomu u 2018. godini. Putem agencije Event Lab, Ksenija organizira vođene degustacije, prezentacije vinarija, edukacije za ugostiteljske objekte te vinska događanja.

Kao najdraži dio posla Ksenija ističe svojevrsnu ‘vinsku školicu’ odnosno poučne vinske radionice za sve ljubitelje vina koje organizira u zimskom periodu za lokalno stanovništvo. Ako volite uživati u vinu i želite naučiti kako prepoznati dobre elemente vina, kušati razna vina iz Hrvatske i drugih krajeva svijeta te se upoznati sa različitim stilovima vina uz učenje i druženje u opuštenoj atmosferi, radionice #volimvino su upravo za Vas. Uz kušanje, na svakoj radionici se upoznaju i arome vina uz pomoć profesionalne opreme. Ksenijin pristup je prilagođen svim razinama poznavanja vina, tako da su radionice osmišljene i za početnike i za naprednije ljubitelje vina. Mi vas vodimo na jednu od njih koja će se održati u siječnju 2018. godine a vi ćete, vjerujemo, uživati na njoj, stoga budite najbrži u našoj nagradnoj igri!

Pravila su:

Na naše e-mail nagradna@dulist.hr pošaljite nam vaše ime, prezime i kontakt.

Kao naslov maila stavite NAGRADNA: #volimvino i kao i dosad – budite najbrži prst!

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo