Aktualno

Dubrovnik neprestano pokazuje da je uz Doris Bender

Dubrovnik neprestano pokazuje da je uz Doris Bender

Naša sugrađanka Doris Bender, koja je i dalje na liječenju u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, obratila se svima putem društvenih mreža i pozvala na događanja koja su organizirana ili posvećena upravo njoj.

Fotograf Vjekoslav Benić u subotu organizira humanitarnu prodajnu izložbu u Klubu Dubina. Sljedeću nedjelju, stotine trkača će istrčati utrku Du Motion.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

Pa nemam vam baš nešto pozitivno za reći, ne pišem jer nemam ni snage, sve nam je u zadnje katastrofa.
Pa te nenormalne temperature, udarilo i na kosti sada, jedan korak naprijed pet nazad.
Nekako ti oni mene održavaju ipak na životu koliko god da boli i koliko god je nepodnošljivo većinu puta sada.
Pa su ti mi rekli da će mi radit onu bronhoskopiju već treći put, kad ti stavljaju onu cijev u pluća, da im je bitno to, pa kažu naravno da će bolit pa mogli bi u sedaciji, ma reko ajde i to da napravimo bez ikakve sedacije. E ali nisu ti oni meni samo to gledali, radili su mi i lavažu pluća, to ti ovako pune pluća s nekom tekućinom pa prazne ponovo… pa onda iza kašlješ još to cijeli dan.
Ne mogu sad ni od ovog koljena najviše ni baš prošetat ovo malo po hodniku što sam bila.
Skupilo se toga, da ne pričam ostalo sad mogla bi danima… a sepsa, trovanje krvi, umiru ljudi od toga, još ostale dijagnoze, dobro sam živa, čudo je da je tek sada počelo udarati na nešto.
Ali dan po dan nekako ide, u najboljim sam rukama to znam.
Evo vidiš ovako mi prave ove kečke da me zabave, malo se tu i tamo zezaju samnom kad sam donekle dobro, prode nekako i taj dan koliko god da je loš.
E sad vidite kako je meni bezveze i loš dan, a vi možete u ovu subotu doći na izložbu Vjekoslav Benic i iza svratiti na koncert official tribute benda Ekatarine Velike ‘‘Krug” u 21h u Klubu Dubina koje je Vjeko sve organizirao za mene! 
A sljedeću nedjelju dodite na Stradun sa već stotine prijavljenih trkača istrčati/prošetati građansku utrku Du Motion koju su isto organizirali za mene! A tko baš nije nikako sportski tip tu je navijački paket, prijave su još samo do sutra! 
Bitno je da ćete super provesti. Koliko je ovaj grad mal, a velik. #hrabrosrce 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist