Zanimljivosti

Dubrovnik dobiva vjerski vrtić

Dubrovnik će dobiti vjerski vrtić u sklopu Dubrovačke biskupije. Zapravo formirale bi se dvije jasličke i dvije vrtićke grupe, a za takav projekt već postoji interes i roditelja, ali i same Biskupije.

Sve to rečeno je na sastanku dubrovačkog biskupa mons. Mata Uzinića s gradonačelnikom Androm Vlahušićem. Grad Dubrovnik izrazio je spremnost sufinancirati projekt.

Biskup Mate Uzinić izvijestio je gradonačelnika i o realizaciji prihvatilišta za žrtve obiteljskog nasilja za koje je Grad Dubrovnik u proračunu osigurao milijun i pol kuna, te u koliko se ukaže potreba i više.
Gradonačelnik je također izvijestio biskupa o trenutnom stanju projekta postaja Križnog puta koji bi se do proljeća trebao postaviti na Srđ.

Između ostalog bilo je riječi i o novoj politici cijena prema turističkim agencijama za organizirano razgledanje grada u koje su uključene crkve i muzeji u vlasništvu crkve.

Pročitajte još

SUZE SVETOG LOVRA Ne propustite nebeski spektakl u noći s 11. na 12. kolovoza!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Iz Porta u ‘veliki svijet’

Zvonimir Pandža

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija