Zanimljivosti

Dubrovnik dobiva vjerski vrtić

Dubrovnik će dobiti vjerski vrtić u sklopu Dubrovačke biskupije. Zapravo formirale bi se dvije jasličke i dvije vrtićke grupe, a za takav projekt već postoji interes i roditelja, ali i same Biskupije.

Sve to rečeno je na sastanku dubrovačkog biskupa mons. Mata Uzinića s gradonačelnikom Androm Vlahušićem. Grad Dubrovnik izrazio je spremnost sufinancirati projekt.

Biskup Mate Uzinić izvijestio je gradonačelnika i o realizaciji prihvatilišta za žrtve obiteljskog nasilja za koje je Grad Dubrovnik u proračunu osigurao milijun i pol kuna, te u koliko se ukaže potreba i više.
Gradonačelnik je također izvijestio biskupa o trenutnom stanju projekta postaja Križnog puta koji bi se do proljeća trebao postaviti na Srđ.

Između ostalog bilo je riječi i o novoj politici cijena prema turističkim agencijama za organizirano razgledanje grada u koje su uključene crkve i muzeji u vlasništvu crkve.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija