Zanimljivosti

Dubrovnik dobio 12 novih koordinatora volontera

Dubrovnik dobio 12 novih koordinatora volontera

Volonterski centar Dubrovnik proveo je treći, posljednji modul edukacijskog ciklusa ‘Menadžment volontera’.

Edukacija se održala u petak, 20.veljače i subotu, 21. veljače u prostoru Poslijediplomskog središta Dubrovnik Sveučilišta u Zagrebu.

Dvanaest polaznika dobilo je potvrdu za uspješno završenu edukaciju iz navedenog područja i steklo potrebna znanja te vještine za koordinatore volontera.

Potvrdu su dobili predstavnici: Dubrovačkih ljetnih igara, Opće bolnice Dubrovnik, Grada Dubrovnika – UO za kulturu i baštinu, Hrvatskog crveng križa GDCK Dubrovnik, Doma za starije i nemoćne osobe Dubrovnik, Sportske školice – Dubrovnik, Hrvatskog planinarskog društva Sniježnica, Udruge Aster, Art radionice Lazareti, Udruge osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ Metković i Udruge BONSAI.

Interaktivan oblik edukacije omogućio je polaznicima upoznavanje s elementima menadžmenta volontera i produbljivanje znanja i vještina koje su potrebne osobama uključenim u rad s volonterima.

Edukacija Menadžment rađena je po kurikulumu Hrvatske mreže volonterskih centara (HMVC).

Navedena aktivnost provodi se u sklopu projekta Volonternica-stvarajmo svoje prilike koju financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a sufinancira Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist

UNUTRA ILI VANKA Gdje su mačke sretnije?

Dulist

PREKRASNO Sunce obasjalo Grad i izmamilo brojne kupače

Dulist