DuList IN

DUBROVKINJA U NOVOJ SEZONI SHOWA Anđela prihvatila izazov ‘Života na vagi’!

blank

Ove jeseni nas na RTL-u očekuje sedma sezona ‘Života na vagi’, a među kandidatima je i Anđela Akrap (31) iz Dubrovnika. Kako navode iz produkcije, Anđela je zanimanju roditelj njegovatelj, a ima 114 kilograma.
Evo kako su je predstavili:
Anđela živi sa suprugom i troje djece i u potpunosti je posvećena svojoj obitelji i majci za koje naglašava da su uvijek uz nju.
-Moja je obitelj vesela, zabavna i podrška u svakoj situaciji. Oni su moja snaga i utočište – kaže Anđela i otkriva kako je nekada bila druželjubiva i aktivna, ali tijekom godina se povukla od svih kako bi se mogla brinuti o svojoj djeci. Vrlo je motivirana, tvrdoglava te prirođeno topla i srdačna osoba koja priznaje kako se uvijek stavlja na zadnje mjesto tako da je to odlučila promijeniti i pozabaviti se i svojim problemima.
-Prijavila sam se u ‘Život na vagi’ ponajprije zbog zdravlja i da se naučim zdravo hraniti, bojim se da se ne razbolim jer sam najpotrebnija svojoj djeci – kaže Anđela kojoj je neispunjena želja otići s djecom na kupanje, igralište i u šetnju bez srama, a voljela bi se i odjenuti bez kompleksa, ponovno stati na role, trčati, pa kad je pitate gdje se vidi za pet godina, odlučno kaže: ‘Sa svojom djecom i suprugom u bikiniju na plaži!’

Izvor; foto: RTL

blank

 

Pročitajte još

Meksičko vjenčanje iz snova Fani Stipković i Fernanda Hierra

Dulist

ZANIMLJIV PRIZOR U GRUŠKOJ LUCI Evo kako je kruzer pozdravio Grad

Dulist

[FOTO] ‘ZAGOVARAO JE UMJETNOST SRCA’ Izložba Mersada Berbera ‘U čast Dubrovniku’ otvorena u Lazaretima

Maria Prkut