Aktualno

Dubrovkinja Ivona Brbora preuzima pedijatrijsku ambulantu u Marinićima

Dubrovkinja Ivona Brbora preuzima pedijatrijsku ambulantu u Marinićima

Omiljena dubrovačka pedijatrica Ivona Brbora preuzima ordinaciju u Marinićima u Općini Viškovo.
Inače, Brbora je 2013. godine preuzela pedijatrijsku ambulantu na Pločama koju je držala sve do listopada 2017. godine kada daje otkaz. Njen potez, pisali smo tada, rastužio je i ostavio u nevjerici brojne dubrovačke roditelje čija su djeca bila prijavljena u ovu ambulantu, tim više što je riječ o omiljenoj pedijatrici, koju roditelji nazivaju velikim prijateljem djece. Zaslužila je i titulu najpedijatrice u Hrvatskoj.

Uređenje ordinacije koju u Marinićima preuzima dr. Brbora, piše riportal.net.hr, ušlo je u završnu fazu, a počelo se i s upisom malih pacijenata. Ulaganje od skoro pola milijuna kuna načelnica Općine Viškovo smatra itekako opravdanim i potrebnim
– Pedijatrijska ordinacija je iznimno važna za Viškovo te sam uvjerena da je ova investicija itekako opravdana i potrebna. Viškovo je, prema podatcima Državnog zavoda za statistiku za 2019-u godinu, po prirodnom prirastu s Općinom Župa dubrovačka na drugom mjestu od svih hrvatskih općina što nas iznimno veseli. Posljednjih nekoliko godina na našem području bilježimo između 150 i 170 novorođene djece godišnje pa ćemo s novom pedijatrijskom ordinacijom potrebe djece i njihovih roditelja još bolje ispuniti. Želim da naši sumještani ovdje dolaze što rjeđe, ali kada dođu moći će dobiti najbolju moguću liječničku skrb – istaknula je općinska načelnica Sanja Udović, donosi riportal.net,hr.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist