Politika

DUBROVAČKI DEMOKRATSKI SABOR ‘Dujmoviću, pokažite Dubrovčanima diplomu!’

Dubrovački demokratski sabor uputio je otvoreno pismo direktoru Sanitata Valentinu Dujmoviću, pozivajući ga da ‘dubrovačkom puku pokaže svoju diplomu’.

Pismo donosimo u cijelosti:

– Gospodine Dujmoviću, nama je potpuno jasno da je koža na Vašem licu deblja i bezobraznija od činjenice da ne želite provesti odluke Gradskog vijeća kao najvišeg tijela Grada. Onome tko Vas poznaje i zna nešto o Vama nije iznenađen. Način na koji ste došli na sadašnje radno mjesto je sramotan i ponižavajući za sve ljude Grada, a posebno mlade, stručne i sposobne Dubrovčane i Dubrovkinje.

Dovođenje stranačkih poslušnika na funkcije od općeg interesa u čitavoj državi nažalost nije ništa novo, ali drugi to rade pametnije i tome daju makar neku formu. Javnost je brzo i lako zaboravila činjenicu da su Vas Vaši stranački pajdaši tužili i prijavili da imate lažnu diplomu, što nikada niste demantirali. Dubrovački demokratski sabor Vas poziva da dubrovačkom puku pokažete svoju diplomu, navedete Sveučilište na kojem ste studirali, koji ste Fakultet i kada završili. Javnosti kažite gdje i što ste prije Sanitata radili?

Pravo je da to oni znaju jer su građani Grada vlasnici Sanitata, a prostori kojima trenutno gospodari Sanitat je njihov drugi dnevni boravak. Oneprovođenju i opstruiranju odluka Gradskog vijeća očitovat ćemo se odmah nakon uvida u Vašu diplomu – napisano je u priopćenju Dubrovačkog demokratskog sabora kojega potpisuje tajnik Ivan Jelčić.

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist