Županija

DRUGI MANDAT Ivo Mujo i dalje na čelu Agroturizma Konavle

DRUGI MANDAT Ivo Mujo i dalje na čelu Agroturizma Konavle

Ivo Mujo ponovno je izabran za predsjednika Udruge Agroturizam Konavle. Drugi mandat dodijeljen mu je na Izbornoj skupštini Udruge koja se održala u ponedjeljak.

Na njoj su izabrana i upravna tijela za naredno četverogodišnje razdoblje.

Novoizabrani članovi Izvršnog odbora Udruge Agroturizam Konavle su Matija Novaković, Niko Đivanović, Niko Đano, Niko Marinović te Ivo Mujo. Za potpredsjednike Udruge su izabrani Niko Đano i Niko Marinović.

-Nastojat ćemo i dalje pričati lijepu priču o Konavlima te kontinuiranim radom zadržati Konavle na poziciji vodećih regija ruralnog turizma u Hrvatskoj. Nastavit ćemo s realizacijom projekata kojim će se pratiti novi trendovi, poticati nove poduzetnike i promovirati Konavle kao regiju izvrsnosti za naše žitelje i sve posjetitelje – rekao je Ivo Mujo i zahvalio na ukazanom povjerenju.

DRUGI MANDAT Ivo Mujo i dalje na čelu Agroturizma Konavle
Foto Ageoturizam Konavle

Osim Izvršnog odbora Skupština je izabrala i druga tijela Udruge. U Nadzorni odbor izabrani su Ivo Vodopić, Pero Zore i Antun Rilović, a u Stegovnu komisiju izabrani su Andrejko Marinović, Josipa Vragolov te Antun Korić. Jelena Gale Pregelj je potvrđena za tajnicu Udruge Agroturizam Konavle koju funkciju profesionalno obnaša od 2017. godine.

Na Skupštini se u nastavku dogovaralo i o projektnim aktivnostima Udruge koje će se realizirati do konca godine: manifestaciji ‘Trganje’, ’16. Mirisima Božića u Konavlima’, novom ciklusu edukacija za poduzetnike i potencijalne poduzetnike ruralnog turizma, prezentaciji Konavala kao ruralne destinacije u partnerskim regijama te edukacijskom putovanju koje se planira za studeni 2023. godine.

Pročitajte još

FOTO Župski osnovnoškolci obišli prostore Općine Župa dubrovačka

Dulist

FOTO/VIDEO Policijski demo tim interventne policije demonstrirao svoje zvanje

Dulist

NOVI REKORD LUKE PLOČE U protekloj godini ostvarili dobit od 16,613 milijuna eura

Dulist