DuList IN

DRUGI DIO ORIGINALNOG PROJEKTA Poslušajte novi singl Vedrana Ljubenka ‘Oprosti što si me povrijedila’

Vedran Ljubenko je prvi umjetnik u Republici Hrvatskoj koji predstavlja svoj novi projekt u obliku multimedijalnog art filma kojeg čine tri videospota međusobno povezana radnjom. Glavnim singlom ‘Tamagotchi’ koji izlazi 28. lipnja najavljuje nadolazeći album (27) koji zaokružuje filmsku priču njegovog projekta. Drugi singl trilogije ‘Oprosti što si me povrijedila’ govori o prihvaćanju problema s egom i o međusobnoj povrijeđenosti prouzročenoj ljubavnim odnosom. Cinično se prikazuje osoba koja bježi od problema i koristi obmane kao rješenje.

Iz vlastitog životnog iskustva Vedran donosi u ovoj pjesmi i novom albumu (27) svoja životna promatranja i razmišljanja. U novom singlu ‘Oprosti što si me povrijedila’ udružio se umjetnički sa talentiranim glazbenikom i producentom Jakovom Zadrom. U videospotu singla predstavljena je alegorija u činu vjenčanja. Je li sam čin vjenčanja u videospotu metafora za promjenu odluke u zadnji tren koja donosi shvaćanje problema i bijeg od njega ili je u pitanju otvaranje širom očiju nakon dugo vremena mračnog perioda u našim životima? Gledatelju videospota ostaje na odabir da pjesmu i njezino vizualno izdanje protumači na svoj način; je li konačna odluka dobra za glavnog protoganista u zadnjem dijelu same priče ili nije te je li povez bijeg od stvarnosti ili predstavlja nešto drugo?

U viedospotu se pojavljuje posebna i talentirana mlada glumica Tea Šimić koja je od samog početka ove glazbene i videopriče te se uz nju pojavljuju Marijan i Adrian Benić. Za produkciju videospota zaslužni su Marijo Britvić i Tino Herljević. Vedran najavljuje album koji izlazi u srpnju u digitalnom izdanju, a nakon toga u posebnom limited nosaču zvuka.

Foto: Screenshot/YouTube

Pročitajte još

Viktorijine anđelice u Dubrovniku proslavile djevojačku zabavu

Dulist

Gospar Ibrica se vratio na svoje skaline!

Dulist

‘Plavi cvijet’ redatelja Zrinka Ogreste u ljetnom kinu Jadran

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija