DuList IN

DR. MAURA ISLES Zvijezda ‘Dawson’s Creeka’, ‘NCIS’ i ‘Yes Mana’ s obitelji uživa u Dubrovniku

DR. MAURA ISLES Zvijezda 'Dawson's Creeka', 'NCIS' i 'Yes Mana' s obitelji uživa u Dubrovniku

Zvijezda američkih serija ‘Dawson’s Creek’, ‘NCIS’ te ‘Rizzoli & Isles’ te filma ‘Yes Man’, američka glumica srpskog porijekla Sasha Alexander, ovih dana s obitelji uživa u ljepotama Dubrovnika.

-Ciao Dubrovnik! Ovdje sam kao dijete dolazila svakog ljeta, a sad sam tako sretna što mogu svoju dječicu dovesti ovdje, da uživaju u ljepoti i penjanju po stijenama – napisala je Sasha na svom Instagram profilu.

 

Rođena kao Suzana S. Drobnjaković prije 44 godine u Los Angelesu, Sasha Alexander ima američko i srbijansko državljanstvo. Igrala je značajne uloge u popularnim serijama ‘Dawson’s Creek’ (jedna sezona) i ‘NCIS’ (prve dvije sezone, uloga agentice Kate Todd), kao i u filmu ‘Yes Man’ s Jimom Carreyem, ali je najveću slavu stekla glavnom ulogom u seriji ‘Rizzoli & Isles’ od 2010. do 2016. godine. Za ulogu dr. Maure Isles 2016. godine dobila je ‘People’s Chioce’ nagradu za najbolju glumicu.

S filmskim producentom Edoardom Pontijem, sinom Sophie Loren, živi u sretnom braku već deset godina te s njim ima dvoje djece.

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo