Aktualno

DOZNAJEMO! Evo tko otvara 24-satnu ljekarnu u prostorima dubrovačke bolnice

Zdravstvena ustanova Ljekarna Dubrovnik jedini je ponuđač te zadovoljava sve uvjete natječaja kojeg je raspisala OB Dubrovnik za najam prostora, a u svrhu otvaranja 24-satne ljekarne, potvrdio nam je ovu informaciju ravnatelj Marijo Bekić.

Odluka samo što nije potpisana, a ovim bi, kako je DuList prvi pisao, budžet bolnice mjesečno mogao biti bogatiji za 37.500 kuna koliko je cijena zakupa. Raspisani javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Opće bolnice Dubrovnik, odnosno njih ukupno dva, vijest je koja bi prošla ‘lišo’, objavljena tek kao formalni tekst natječaja u jednom tjedniku, da jedan od prostora, onaj od 150 kvadrata’ nije od – slobodno možemo reći – krucijalne važnosti za stanovnike Dubrovnika i okolice. Ukratko, OB Dubrovnik bi konačno trebala dobiti ljekarnu u sklopu svojih prostora. I to ne bilo kakvu. Zbog najvažnijeg detalja natječaja mogli bi odahnuti mnogi koji u sitne noćne sate ‘trče po lijek’ u dežurnu ambulantu. On je, naime, 24-satno dežurstvo, odnosno stalna dostupnost ljekarne u zdravstvenoj ustanovi.

Pročitajte još

BRAVO, EKIPA IZ VERANDE Andrić: Restoran je pun puncat. Hvala svima!

Dulist

‘BOŽIĆ PRIJE BOŽIĆA’ Dubrovačke tate pozivaju na još jednu hvalevrijednu akciju

Dulist

PSIHOLOGINJA NINA CRNOGORAC ŠABIĆ Mislim da možemo preživjeti još jedan ‘lockdown’. Ljudi su prilično otporni

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija