Aktualno

DOZNAJEMO! Na natječaj za 24-satnu ljekarnu u OB Dubrovnik stigla jedna ponuda

Na natječaj je pristigla jedna ponuda za sklapanje ugovora o zakupu poslovnog prostora za djelatnost ljekarne – odgovorio je u četvrtak za DuList ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić na naš upit jesu li u navedenoj ustanovi zadovoljni rezultatima natječaja koji je raspisan za potrebe otvaranja 24-satne ljekarne u njihovim prostorijama.

– Danas je zasjedalo tijelo koje je otvorilo ponudu i uskoro će se donijeti odluka. Svi su uvjeti zadovoljeni i to nam je najvažnije – rekao je i dodao kako bi budžet bolnice ovim mjesečno mogao biti bogatiji za 37.500 kuna koliko je cijena zakupa. O kojem je ponuditelju riječ, međutim, nije želio otkriti.

Podsjetimo, raspisani javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Opće bolnice Dubrovnik, odnosno njih ukupno dva, vijest je koja bi prošla ‘lišo’, objavljena tek kao formalni tekst natječaja u jednom tjedniku, da jedan od prostora, onaj od 150 kvadrata’ nije od – slobodno možemo reći – krucijalne važnosti za stanovnike Dubrovnika i okolice. Ukratko, OB Dubrovnik bi konačno trebala dobiti ljekarnu u sklopu svojih prostora. I to ne bilo kakvu. Zbog najvažnijeg detalja natječaja mogli bi odahnuti mnogi koji u sitne noćne sate ‘trče po lijek’ u dežurnu ambulantu. On je, naime, 24-satno dežurstvo, odnosno stalna dostupnost ljekarne u zdravstvenoj ustanovi.

Pročitajte još

MOLBA DUNDA IVA Ako ovo pročita gospar koji mi je donio takujin, neka mi se javi!

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Radovi u Sustjepanu odgođeni za sutra

Dulist

BRAVO MAJA I MIRKO, BRAVO SVI! Kupljen je još jedan prijeko potreban uređaj za bolnicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija