Aktualno

Doris Bender: ‘I ja jedva čekam da počnem mirno živjeti’

doris bender

Naša sugrađanka Doris Bender, koja je i dalje na liječenju u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, objavila je dirljiv status na društvenim mrežama.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

– I ja jedva čekam da počnem mirno živjeti. Osim što i fizički nije lako, cijeli život mi je posljednje dvije godine stao, dok gledam kako drugi žive.
I ja bi nekada htjela da mi je glavni problem što nisam stigla naučiti za ispit, što ću obući u subotu navečer za vani ili koju odjeću i šminku ću kupiti.
Umjesto toga mi je uglavnom na pameti kakve su hemokulture, jesu nestale te zločeste bakterije, je li proastao hemoglobin napokon, je li pao prokalcitonin i crp, hoću li imati i danas temperaturu i bolove, jesam li uzela sve te tablete, hoću li imati napad astme…
Samosažaljevam li se? Nimalo.
Zašto? Nekada se tako rastužim, što je i normalno nakon svega, tko i nebi, ali znate toliko sam toga naučila kroz sve ovo, toliko stvari sada razumijem i vidim. Oprostite ljudima, pomozite! Nitko se nikad nije osiromašio pomažući drugima.
Ne možda, nego sigurno je ovo teži put za shvatit život i sve oko sebe.
Ali ljudi, čime sam se ja zamarala i čime se vi zamarate… samo neka je zdravog razuma i zdravlja, ništa drugo vam ne treba, poručila je Doris.

Banner 300x250 DU 1

Foto: Facebook

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist