DuList IN

DOMENICA ŽUVELA Pamtit ću 2020. po prvom Porinu!

Godina 2020. je iza nas. Naši sugrađani složit će se kako je bila prepuna izazova i događanja, uspona i padova, a pandemija koronavirusa odrazila se na svaki segment našeg života. Bili pojedinci ili poslovni subjekti, svi zbrajamo postignute rezultate koji su uslijed izostanka turističke sezone znatno skromniji nego dosadašnjih godina. Kako je ona protekla za glazbenicu Domenicu Žuvela, pročitajte u nastavku.

Svakako ću 2020. godinu pamtiti po svom prvom Porinu za album ‘Ćiribu ćiriba’ koji je proglašen najboljim albumom zabavne glazbe i to za svoj prvi album. Zvuči nevjerojatno i jako sam zahvalna na tome. Tako da je ova godina za mene bila uspješna i više nego što sam mogla očekivati! Čini mi se da je ova zahvalnost za ‘malim’ – svakodnevnim stvarima svakako došla do izražaja u ovoj godini, iako mi se čini da sam ja točno tip osobe koja i inače živi za takve stvari – veselim se svakoj sitnici. Ove godine sam imala puno vremena za raditi na sebi, boravila sam jako puno u prirodi, uživala i pokušala maksimalno iskoristiti svaki dan što kvalitetnije mogu. Zahvaljujući ovoj ‘čudnoj ’ godini, naučila sam puno novih stvari, osim talijanskog jezika kojeg sam počela učiti intenzivno zadnja tri mjeseca, naučila sam i heklati, tako su ove godine svi dobili za božićni poklon pletene kape i trake. A ono što mi je definitivno uljepšalo kraj ove godine je moja božićna pjesma ‘Medenjak’ koju mi je napisala moja najbolja prijateljica Hana Huljić i tako mi ispunila već dugogodišnju želju za božićnom pjesmom, a sama potvrda da je pjesma više nego prihvaćena govori podatak da se našla čak na visokom trećem mjestu HR top ljestvice. Iako sam imala puno planova za ovu godinu, 2020. nas je naučila da nekad i ne možemo planirati, tako da nemam velikih planova za budućnost. Svakako ću u idućoj 2021. godini priželjkivati i poželjeti zdravlja, naravno svima oko sebe i vama koji ovo čitate, ali i koncerte (moje, također i mojih kolega) jer je to definitivno nešto što mi je najviše nedostajalo u ovoj 2020. Nadam se da će 2021. biti svima ‘normalnija’, ali svakako dinamičnija!

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ZAVRŠEN 10. DUFF! Grand Prix odlazi u Španjolsku, posebno priznanje dobio Jozo Serdarević

Dulist

SUNČANA FOTOGALERIJA Koga je Zvone ‘uhvatio’ u điru Stradunom?

Dulist

NOVA MISS TURIZMA – ŽUPKA ZRINKA ĆORIĆ Dat ću sve od sebe i predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija