DuList IN

Na Futurinom gaming turniru sudjelovalo preko 100 igrača, pobjednik Omišljanin Petar Strižić

Na Futurinom gaming turniru sudjelovalo preko 100 igrača, pobjednik Omišljanin Petar Strižić

U proteklu nedjelju u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se održao besplatni online gaming turnir Lockdown Cup Solo – Call of Dutz: Warzone. Na turniru je sudjelovalo preko 100 igrača, koji su se borili za vrijednu prvu nagradu SCUF kontroler. Osim što je na turniru sudjelovalo veliki broj igrača iz mnogih gradova iz cijele Hrvatske, turnir je poprimio i međunarodni karatker sudjelovanjem igrača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Belgije.

Cijeli turnir je bio prenošen uživo sa stručnim kommentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga. Turnir se odvijao u privatnom lobbyu, a igralo se 5 privatnih matcheva. Bilo je dopušteno igranje na svim platformama (PC, PS i Xbox). Da bi bilo zanimljivije svaki kill je nosio po 3 boda, dok je 1. mjesto nosilo po 12 bodova, 2. mjesto 10 bodova, 3. mjesto 8 bodova, od 4. do 10. mjesta 6 bodova, od 11. do 15. mjesta 4 boda te od 16. do 20. mjesta 2 boda.

Prvo mjesto i SCUF kontroler je osvojio Petar Strižić iz Omiša. Drugi je bio Luka Špoljarić iz Belišća, a treći Andrej Ćudina iz Dubrovnika.

Pročitajte još

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist

IZLOŽBA U SJEĆANJE NA SUPRUGA Gospođa Marita od plastičnih boca stvara mala umjetnička djela!

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] NAPOKON LUDA NOĆ DUBROVČANA Ovako to rade mladi iz Grada u centru Zagreba

Andrea Tomurad