DuList IN

Na Futurinom gaming turniru sudjelovalo preko 100 igrača, pobjednik Omišljanin Petar Strižić

U proteklu nedjelju u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se održao besplatni online gaming turnir Lockdown Cup Solo – Call of Dutz: Warzone. Na turniru je sudjelovalo preko 100 igrača, koji su se borili za vrijednu prvu nagradu SCUF kontroler. Osim što je na turniru sudjelovalo veliki broj igrača iz mnogih gradova iz cijele Hrvatske, turnir je poprimio i međunarodni karatker sudjelovanjem igrača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Belgije.

Cijeli turnir je bio prenošen uživo sa stručnim kommentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga. Turnir se odvijao u privatnom lobbyu, a igralo se 5 privatnih matcheva. Bilo je dopušteno igranje na svim platformama (PC, PS i Xbox). Da bi bilo zanimljivije svaki kill je nosio po 3 boda, dok je 1. mjesto nosilo po 12 bodova, 2. mjesto 10 bodova, 3. mjesto 8 bodova, od 4. do 10. mjesta 6 bodova, od 11. do 15. mjesta 4 boda te od 16. do 20. mjesta 2 boda.

Prvo mjesto i SCUF kontroler je osvojio Petar Strižić iz Omiša. Drugi je bio Luka Špoljarić iz Belišća, a treći Andrej Ćudina iz Dubrovnika.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] ZAVRŠEN 10. DUFF! Grand Prix odlazi u Španjolsku, posebno priznanje dobio Jozo Serdarević

Dulist

SUNČANA FOTOGALERIJA Koga je Zvone ‘uhvatio’ u điru Stradunom?

Dulist

NOVA MISS TURIZMA – ŽUPKA ZRINKA ĆORIĆ Dat ću sve od sebe i predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija