Aktualno

‘DOČEKAO NAS JE NESNOSAN SMRAD’ Fekalije poplavile prostore udruga u Ulici Josipa Kosora

'DOČEKAO NAS JE NESNOSAN SMRAD' Fekalije poplavile prostore udruga u Ulici Josipa Kosora

Korisnici prostora udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Drugog svjetskog rata u zgradi u Ulici Josipa Kosora ovog su se petka ujutro neugodno iznenadili kada su pokušali ući u svoje prostorije. Naime, u njima su zatekli nesnosan smrad jer su ‘osvanule’ poplavljene fekalnim vodama.

-Iz Domouprave su nam rekli da je jučer pukla neka pumpa. Nismo mi krivi, ne znamo tko je kriv. Samo znamo da je u našem prostoru oko 15 centimetara vode i da je sve uništeno. Ne znamo što raditi. Nećemo sigurno sljedećih 15 dana moći niti ući u njih. Prostor nam je, srećom, osiguran, a vjerujemo da će se Domouprava pobrinuti za nastalu situaciju. Svaku godinu, dvije dana ovaj se scenarij ponovi barem jednom ili dvaput. Ne možemo na to utjecati. Možda bi nas trebalo i iseliti u neke druge, adekvatnije prostore – rekao je za DuList predsjednik Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Đuro Vitković.

Predsjednik Udruge branitelja Dubrovnika Marko Mujan istaknuo je kako bi ovo pitanje napokon trebalo riješiti.

-Izgleda da ta pumpa u zgradi nije u redu i trebalo bi je, a tako su nam i bili najavili, popraviti i srediti ili staviti novu. Tako smo čuli od Domouprave. To nam je svakako potrebno. Za svake veće kiše bude isti scenarij. Tu su fekalne i slivne vode pomiješane. Sad čekamo ponedjeljak da dođe Domouprava izvidjeti situaciju, a i Sanitat sve dezinficirati Sanitat dezinficirati – prokomentirao je Mujan.

Pročitajte još

ODLIČNE VIJESTI IZ ZRAČNE LUKE RUĐER BOŠKOVIĆ Broj putnika u travnju premašio rekordnu 2019.!

Dulist

Obilježavamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca!

Dulist

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna u finalu Eurosonga!

Dulist