Aktualno

Dobroslavić: Zahvalni smo našim braniteljima

Povodom Dana neovisnosti župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku žiteljima Dubrovačko-neretvanske županije.

"Cijenjeni žitelji Dubrovačko-neretvanske županije,
 
na današnji dan prije 21 godinu Hrvatski sabor donio je Odluku o raskidu državnopravnih odnosa s drugim federalim jedinicama bivše države. Odluka donesena u podrumu Inine zgrade učinila nas je ponosnim državljanima neovisne Republike Hrvatske.
 
Istoga dana, tek proglašena hrvatska neovisnost doživjela je podmukli zračni napad na Banske dvore, želeći uništiti hrvatski državni vrh. Slijedila je junačka borba u Domovisnkom ratu, konačna pobjeda i oslobađanje cijele zemlje.
 
Danas se s pijetetom i zahvalnošću prisjećamo svih onih koji su za Domovinu položili ono najvrednije – svoj život. Prisjećamo se onih koji su u slobodu Domovine ugradili svoje zdravlje, patnju u logorima, zahvalni smo svim našim braniteljima.
 
Zahvaljujući njima mi smo dobili mogućnost izgraditi državu o kakvoj smo oduvijek sanjali: samostalnu, demokratsku, pravno i socijalno osviještenu, Republiku Hrvatsku. Državu na ponos naše djece koja će je jednog dana baštiniti.
 
Želeći da svi zajedno i dalje radimo na dobrobit naše županije i Domovine, svim žiteljima Dubrovačko-neretvanske županije srdačno čestitam Dan neovisnosti!“

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija