Aktualno

Novi smjer linija kroz Mokošicu

Zbog privremenog zatvaranja državne ceste D-8 u Sustjepanu od srijede, 10. listopada „Libertasove“ linije u smjeru Mokošice prometovati će po aktualnom voznom redu, ali na izmjenjenoj trasi.

Linije 1A i 1C polazit će po aktualnom voznom redu iz ACI Marine prema Rožatu – novo okretište Mokošica – Lozica – Most Dr. Franja Tuđmana – Sustjepan – Kantafig – Pile i obratno.

Linija 1B polaziti će po aktualnom voznom redu iz Nove Mokošice prema Lozici – Most Dr. Franja Tuđmana – Sustjepan – Kantafig – Pile i obratno.

Linije Mokošica – Lapad, Mokošica – O.Bolnica i Mokošica – Ploče prometovat će trasom linija 1A i 1C.

Tijekom privremene regulacije prometa bit će uvedena dodatna autobusna linija Sustjepan – Kantafig, koja će putnicima iz mjesta Sustjepan omogućiti vezu s drugim autobusnim linijama JGP-a Libertas. Kretat će s krajnje točke zatvaranja puta u Sustjepanu do autobusne stanice na Kantafigu i obratno. Sve izmjene možete preuzeti na dnu stranice.

Pročitajte još

ELEKTROTEHNIČARI SLAVE 56. GODINA MATURE Rodilo se zajedništvo koje nikad neće prestati!

Dulist

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija