Aktualno

Novi smjer linija kroz Mokošicu

Zbog privremenog zatvaranja državne ceste D-8 u Sustjepanu od srijede, 10. listopada „Libertasove“ linije u smjeru Mokošice prometovati će po aktualnom voznom redu, ali na izmjenjenoj trasi.

Linije 1A i 1C polazit će po aktualnom voznom redu iz ACI Marine prema Rožatu – novo okretište Mokošica – Lozica – Most Dr. Franja Tuđmana – Sustjepan – Kantafig – Pile i obratno.

Linija 1B polaziti će po aktualnom voznom redu iz Nove Mokošice prema Lozici – Most Dr. Franja Tuđmana – Sustjepan – Kantafig – Pile i obratno.

Linije Mokošica – Lapad, Mokošica – O.Bolnica i Mokošica – Ploče prometovat će trasom linija 1A i 1C.

Tijekom privremene regulacije prometa bit će uvedena dodatna autobusna linija Sustjepan – Kantafig, koja će putnicima iz mjesta Sustjepan omogućiti vezu s drugim autobusnim linijama JGP-a Libertas. Kretat će s krajnje točke zatvaranja puta u Sustjepanu do autobusne stanice na Kantafigu i obratno. Sve izmjene možete preuzeti na dnu stranice.

Pročitajte još

Nizozemac traži oca koji je radio u hotelu Bellevue ’60-ih godina. Možemo li mu pomoći?

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] FRANO ĐUROVIĆ: Kad me netko pita: ‘Odakle ste?’, uvijek ću reći – iz Dubrovnika

Mia Njavro Banić

NOVI PLOVIDBENI RED Od ponedjeljka kraći boravak na Lokrumu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija