DuList IN

‘DOBRE VIBRACIJE’ Večeras ne propustite besplatan koncert Jure Stublića!

'DOBRE VIBRACIJE' Večeras ne propustite besplatan koncert Jure Stublića!

Otvorenjem prvog ovogodišnjeg Dubrovnik Craft Beer Festivala danas u 18 sati u kampu Solitudoza počet će još jedno izdanje Ljeta u Valamaru koje će na Babin kuk i ove sezone donijeti zabavu za sve ukuse i generacije.

Festival malih nezavisnih pivovara iz Hrvatske koji se održava u organizaciji Valamar Riviere uz podršku TZ Grada Dubrovnika trajat će dva dana u radnom vremenu od 18 do jedan sat uz besplatan ulaz i parking za sve posjetitelje.

Već u popodnevnim satima svi će se ljubitelji piva naći u velikoj nedoumici jer će biti teško izabrati koju od šezdeset vrsta piva kušati dok uživaju uz ritmove DJ Jax-a, dok će „highlight“ večeri zasigurno biti koncert Jure Stublića. Nakon trijumfalnih koncerata u Švedskoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, jedan od najpoznatijih kantautora s ovih prostora sa svojim će Filmomvečeras izvesti najveće hitove, ali i potpuno nove pjesme koje dosad nisu bile snimljene niti emitirane u medijima i poručuje: „Dođite da slavimo ljeto zajedno, bez nas ljeto neće doći!“. Kako su pivo i nogomet idealna kombinacija, u subotu nas pak očekuje nešto drugačiji program koji će biti dodatno obogaćen gledanjem utakmice Hrvatska-Nigerija na dva 5-metarska ekrana nakon čega će uslijediti koncert legendarne bosanskohercegovačke grupeLetu Štuke.

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist