Grad

DKOM odbio žalbu Tehnogradnje kao neosnovanu, tvrtka Atis održavat će gradske ceste

blank

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave donijela je rješenje kojim je odbijena žalba Tehnogradnje d.o.o. na Odluku o odabiru u otvorenom postupku javne nabave redovnog održavanja nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina Grada Dubrovnika, javljaju iz Gradske uprave.

-S obzirom da je Grad kao naručitelj na ispravan način donio Odluku o odabiru, Odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu slobodan je potpisati najprije okvirni sporazum na razdoblje od dvije godine, a onda i ugovore po okvirnom sporazumu s odabranim ponuditeljem ATIS DUBROVNIK d.o.o., koji je dao najpovoljniju ponudu – ističu iz Grada Dubrovnika.

-Podsjetimo, nezadovoljan dosadašnjom dinamikom i s ciljem ubrzanja izvođenja radova na gradskim prometnicama, Grad Dubrovnik je ove godine prvi put razdvojio javne nabave za redovno i za pojačano održavanje nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina. Dok redovno održavanje obuhvaća dežurstvo, zimsku službu i manje hitne popravke, pojačano održavanje obuhvaća veće radove na prometnicama – zaključuju.

Pročitajte još

UHIĆENI U ZAGREBU Dvojac iz Bangladeša pobjegao iz Čistoće, uputili se prema Portugalu!

Dulist

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Gradonačelnik: Žale se jer moraju doći na posao! Mislio sam da se netko šali!

Dulist