Aktualno

DJEČJI PROGRAMI Predstavljen projekt ‘Dječji vrtić Bubamara’

U prostorijama Dječjeg vrtića Bubamara, održano je predstavljanje projekta “Dječji vrtić Bubamara – jedinstveno mjesto odgoja i obrazovanja djece” financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, a na kojemu Grad Dubrovnik sudjeluje kao partner.

Putem projekta uveden je produljeni boravak do 21:30 sati s ciljem usklađivanja radnog vremena vrtića s poslovnim i obiteljskim obvezama roditelja na području grada Dubrovnika, a sudionicima su predstavljene projektne aktivnosti poput provođenja novih posebnih programa za djecu – učenje engleskog jezika i glazbeni program, kao i već održane edukacije usmjerene na jačanje stručnih kompetecija djelatnika/ca vrtića te Program rada s roditeljima – kabinet za savjetovanje roditelja.

U partnerstvu s Gradom Dubrovnikom, Dječji vrtić Bubamara potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava ukupne vrijednosti u iznosu od 1.991.430,70 kuna koji je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Uz već navedene aktivnosti, putem dodijeljenih sredstava angažirali su se odgojitelji te djelatnici u tehničkom osoblju i u drugom stručnom kadru potrebnih za održavanje novouvedenih programa, a planira se i nabavka opreme s čime bi se dodatno unaprijedile usluge za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, navode u priopćenju iz Grada.

 

Foto: Grad Dubrovnik 

 

Pročitajte još

Gdje ćete navijati i jeste li se već opremili rekvizitima? Pošaljite nam navijačku atmosferu!

Dulist

Dođite u Studentski dom i navijajte za ‘Vatrene’!

Dulist

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija