Aktualno

ZLATNI VOZAČI KOD FRANKOVIĆA ‘Automobilizam u Gradu ima izvanrednu perspektivu’

ZLATNI VOZAČI KOD FRANKOVIĆA 'Automobilizam u Gradu ima izvanrednu perspektivu'

Gradonačelnik Mato Franković primio je danas vozače Auto kluba ‘Dubrovnik Racing’, osvajače prvenstva Hrvatske na kružnim stazama.

Čestitke povodom postignuća 25. titule klupskog prvaka Hrvatske u ovoj je prigodi uputio Franković, naglasivši kako automobilizam u gradu ima izvanrednu perspektivu. Dodao je, kako je vidljiv angažman predstavnika kluba Dubrovnik Racing koji svojim radom i entuzijazmom vozača, zajednički, iznimno doprinose razvoju ovog sporta.

-Ispred Grada Dubrovnika želim kazati kako ste se osvajanjem brojnih trofeja i nizom uspjeha ostvarenim na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima svrstali i profilirali kao jedni od najboljih. Vjerujem kako bi legenda hrvatskog automobilizma Dubravko Čikor bio izrazito ponosan na vaše rezultate, strast i volju koju unosite u ovaj sport. Sa istim žarom i predanošću nastavite i dalje, na svoje osobno zadovoljstvo, zadovoljstvo vašeg kluba i građana Dubrovnika koji vas vjerno prate i podržavaju – istaknuo je gradonačelnik.

Predsjednik kluba Renko Popović i nagrađeni vozači zahvalili su se gradonačelniku na prijemu i uručenim prigodnim poklonima, s porukom kako će u budućnosti činiti sve kako bi trofeji pripali Dubrovnik Racingu.

Pročitajte još

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist