Aktualno

ZLATNI VOZAČI KOD FRANKOVIĆA ‘Automobilizam u Gradu ima izvanrednu perspektivu’

Auto klub Dubrovnik Racing

Gradonačelnik Mato Franković primio je danas vozače Auto kluba ‘Dubrovnik Racing’, osvajače prvenstva Hrvatske na kružnim stazama.

Čestitke povodom postignuća 25. titule klupskog prvaka Hrvatske u ovoj je prigodi uputio Franković, naglasivši kako automobilizam u gradu ima izvanrednu perspektivu. Dodao je, kako je vidljiv angažman predstavnika kluba Dubrovnik Racing koji svojim radom i entuzijazmom vozača, zajednički, iznimno doprinose razvoju ovog sporta.

-Ispred Grada Dubrovnika želim kazati kako ste se osvajanjem brojnih trofeja i nizom uspjeha ostvarenim na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima svrstali i profilirali kao jedni od najboljih. Vjerujem kako bi legenda hrvatskog automobilizma Dubravko Čikor bio izrazito ponosan na vaše rezultate, strast i volju koju unosite u ovaj sport. Sa istim žarom i predanošću nastavite i dalje, na svoje osobno zadovoljstvo, zadovoljstvo vašeg kluba i građana Dubrovnika koji vas vjerno prate i podržavaju – istaknuo je gradonačelnik.

Predsjednik kluba Renko Popović i nagrađeni vozači zahvalili su se gradonačelniku na prijemu i uručenim prigodnim poklonima, s porukom kako će u budućnosti činiti sve kako bi trofeji pripali Dubrovnik Racingu.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist