DuList IN

DJ Ivess nas je uvjerila da glamur i elektronska glazba mogu ići zajedno

Dubrovkinja Ivana Bačić, koja djeluje pod umjetničkim imenom DJ Ivess, predstavila je ljepote Grada na jedan posve drugi način. Naime, ovog je petka premijerno predstavila jednosatni video set ‘Dubrovnik is calling’ koji je virtualno najavio ovogodišnji festival Charivari u Detroitu.

-Mislila sam da sanjam, i sada mi se sve ovo čini kao san. Je li moguće da mi se ove stvari ovako spontano događaju u samo dvije godine nekontinuiranog rada. Tu vibru koju osjećam dok sviram, u momentima kada mi se glava ježi, želim podijeliti sa svim ljudima koji budu gledali ovaj set. To je ta energija koja me gura naprijed i koja me je gurnula korak dalje da napravim nešto više – istaknula je DJ Ivess.

Elektronska bajka
Video set je sniman na taraci Umjetničke galerije, a neizostavni su i prizori povijesne jezgre.

-‘Dubrovnik is calling’ je video koji nema cijenu. Poklonili smo ga našemu Gradu jer sve što želimo u ovom trenutku je da nas čuju, i da nam dozvole plesati. Ako ste mislili da glamur i elektronska glazba ne idu zajedno, ovo je idealna prilika da se uvjerite u suprotno. Taraca Umjetničke galerije bila nam je pozornica, a uz rasvjetu, ambijent i ljude – sve skupa se pretvorilo u jednu elektronsku bajku – navodi DJ Ivess.

Pročitajte još

BIJELA PREGAČA ZA JELICU BOTO Profesorica klavira dubrovačkom poparom osvojila žiri MasterChefa

Dulist

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

Dulist

TEK OTVOREN, A VEĆ OMILJENI RESTORAN I LOUNGE BAR St. Pietro novi je dragulj juga Jadrana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija